2018. április 6., péntek

Török Luca metamorfózisa


Török Luca (12. C) arcfestésével (maszkjával) egy képzeletbeli hüllő-ember hibriddé alakította át magát a NYX Face Awards sminkverseny kedvéért. Az amerikai kozmetikai cég által hirdetett ön-átalakító megmérettetésben számára most a döntőbe jutás  a  a tét.

"A sminkemet különböző hüllők különleges mintái alkotják. Sokféle technikát használtam az elkészítéshez. Nemcsak kozmetikum, de akril és olajfesték is került az arcomra, a homlokomon lévő maszkot pedig liszt és vazelin segítségével készítettem. 
A hétköznapi sminkelést már jó pár éve tanulom, próbálom elsajátítani a különböző praktikákat, hiszen számomra a sminkelés is olyan, mintha festenék, csak ilyenkor "az arcom a vásznam". Kihívást jelentett ez az új, különös arcfestés, ezért jelentkeztem a versenyre."

LUCA FILMJÉBEN LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE KÖVETHETED METAMORFÓZISÁT (a videó  a versenybe való nevezése), és ha tetszik a munkája, TÁMOGASD ŐT SZAVAZATODDAL IDE KATTINTVA! Luca, a rá leadott voksodat, előre is köszöni. Szavazni még két napig lehet. 

Olvass tovább: www.koronaradio.hu (Vörös István: Világversenyre sminkelte magát hüllőszörnnyé a kalocsai lány. www.koronaradio.hu. 2018.04.06.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése