2018. március 15., csütörtök

Sikereink a városi szavalóversenyen

Balról jobbra: Tóth Bence, Kántor Jessica és Molnár Máté.
Fotó: Magony Martin Gellért
Ismét szép sikernek örülhetünk a Kalocsa Kulturális Központ és Könyvtár szervezésében a mai napon (március 15-én) megrendezett városi szavalóverseny középiskolai korcsoportjában: szoros versenyben az első helyezettel, második lett Tóth Bence, 11. B osztályos tanulónk (felkészítő tanára Dr. Deákné Tóth Veronika)!
Nagy büszkeséggel tölt el továbbá (a zsűri tagjaként is), hogy a legjobb kalocsai középiskolás szavalók közt a gimiseink voltak! Gratulálunk ezért Bencén kívül,  Kántor Jessicának (10. B) és Molnár Máténak (9. A) is, és köszönjük, hogy méltóképpen képviseltétek iskolánkat a megmérettetésen! 
Az iskolai szavalóversenyt, mely egyben válogatóul is szolgált a városira, 2018. március 7-én délután az iskolai könyvtárban rendeztük meg. A versenyzők a kötelező vers (Márai Sándor: Halotti beszéd) mellett egy-egy szabadon választott költeményt is előadtak. A zsűri elnöke Dr. Deákné Tóth Veronika tanárnő volt, munkáját Farkasné Bekes Rita, Petrás Éva és Torgyik Tamás segítette. A végeredmény: 
1. helyezett: Tóth Bence (11.B)
2. helyezett: Molnár Máté (9.A)
3. helyezett: Kántor Jessica (10.B)
Felkészítő tanáraik: Dr. Deákné Tóth Veronika és Bedő Lénárd. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése