2017. október 23., hétfő

"Varázslatos" lesz az idei gólyaavatónk


Tavaly egy fergeteges bulival újult meg gimink gólyaavatója. Régen tapasztaltunk ilyen sikeres gólyaavatást az alma materben, hiszen az utóbbi időben diákjaink kevésbé érdeklődtek az iskolai rendezvények iránt. 
Dr. Deákné Tóth Veronika és Hajduné Dienes Szilvia tanárnők ötlete alapján retro-hangulatban (a „70-es 80-as évek felidézése zenében és feladatokban” mottó jegyében) eskettük fel kilencedikes gólyáinkat. (Forrás: www.szig-kalocsa.sulinet.hu. Fotók: Magony Martin.)
2017-ben ismét változik az esemény "kerete": a szervezők ezúttal egy  "varázslatos" gólyabálat ígérnek, beavatást J. K. Rowling fantasy-univerzumával. 
Gubányi Barbara (12. A) ajánlója alapján úgy tűnik, idén is sok izgalomra számíthatunk, jól szórakozhatunk! 


Gyermekkorodtól kezdve lenyűgöz Harry Potter világa, és hosszú évekig vártál roxfortos leveledre, de az sosem érkezett meg?! Ne csüggedj, most eljött az időd! Iskolánk diákönkormányzata és végzősei október 27-én, pénteken elhozzák neked a boszik és varázslók csodálatos világát, hogy egy estére a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának érezhesd magadat! A díszterem nagyteremmé alakul, a diákok talárt öltenek, a gólyák bemutatkozó műsorral készülnek, majd teljesítik a tizenkettedikesek által összeállított feladatokat. 

A Három seprű nevű kocsmában (azaz a büfében) megkóstolhatod a világ legfinomabb vajsörét, fotót készíthetsz 9 és háromnegyedik vágánynál és kiderítheted, mi a patrónusod. Lesz mai, illetve a témába illő Harry Potter-es zene is, s a gólyabál végén - a tavalyi sikereket ebben is követve – bálkirályt és bálkirálynőt választunk. 
Gyere el, légy részese a mesének, a jó hangulat garantált! Ja, és ne felejtsd otthon a varázspálcádat! További részletekért keressétek és figyeljétek a DÖK képviselőket! 


Emlékek 2016-ból

Vattacukor, hot-dog és gyümölcskoktélok ... Fényképezkedés
rózsaszínű Cadillac-ben, vagy megjelenés a '70-80-as évek
öltözeteiben, frizuráival és sminkjeivel.A gólyák játékos feladatokat megoldásával és a műsorral
 bizonyították, hogy megérdemlik az Istvános gólya címet.
Szólt a "rock és a roll", és mindenki táncra is perdült. Persze,
választottunk bálkirályt és bálkirálynőt is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése