2017. január 19., csütörtök

"Legjobb a legjobbak közt" a 9. évfolyamon: Az átok-projekt


Gratulálunk a félév  dramaturgiai és előadói szempontból is – legjobb projektjének a 9. C-ből: Grőb Gréta –  dramaturg, Demóna és Lipót király; Ujvárosi Zsófia szerkesztő, Csipkerózsika; Kiss Csenge Vidámidőjárás, a kék tündér, Faragó Gréta –fotós, szerkesztő, Fauna, a zöld tündérKuti Enikő – Flóra, a piros tündér; Kiss Renáta  helyszín, díszlet, Fülöp herceg(Értékelés: Kopasz Erik, Torgyik Tamás)


Részletek a projektnaplójukból:
   "Megalakulásunkkor fogalmunk sem volt, hogy mit dolgozzunk fel. Számtalan ötletünk közül egyik egyik sem volt kivitelezhető, mert vagy nem voltak hozzá kellékeink, vagy túl hosszú lett volna.     Olyan történetet akartunk, amit egészben el lehet készíteni, ezért választottuk a Csipkerózsikát. 
  A fotózás napja furcsán kezdődött, mivel kiderült, a fotósunk eltörte a telefonját, ráadásul el is tévedt a helyszínhez, a házunkhoz vezető úton. (...) Először a kellékeket készítettük el (nem volt babánk, ezért azt egy plüss cicával helyettesítettük), s csak ezután kezdtünk „forgatni”. A különböző jeleneteket „össze-vissza” fotóztuk, amivel eléggé összezavartuk magunkat is, (...) Mint utólag kiderült, elég sokat fotóztunk, Gréta telefonjának megtelt a memóriája, de Zsófival (a szerkesztő) megoldották a helyzetet, és a képek száma a határokon belülire csökkent. 
   Én személy szerint nagyon élveztem a projektet, és jó sokat nevettem ezen a napon, de ahogy hallottam, a többiek véleménye se különbözik. Mik a tapasztalataink? – Kint hideg volt, bent pedig meleg, és néhányan biztosan nem leszünk színészek. :-)"            
    Készítette: Kiss Renáta, 2017. 01. 11.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése