2013. november 21., csütörtök

XIGma - a Kalocsai Szent István Gimnázium diákjainak összművészeti alkotó-blogja

Kedves alkotó kedvű jelenlegi és volt diákunk!


    Csak az asztalfiókod, a számítógéped őrzi az írásaidat? Csupán néhány barátod tudja, hogy jól rajzolsz vagy fotózol? Blogunk keretében bemutatkozási lehetőséget kínálunk Neked!

    A XIG-ma a Kalocsai Szent István Gimnázium összművészeti alkotó-blogja. Az iskola volt és jelenlegi diákjainak alkotásait közli valamennyi művészeti ágban, kreativitásra építő műfajban. Helyet kap ezen a fórumon egy-egy közelmúltban megjelent, számukra fontos regény, zene, film stb. ismertetése, értékelése is. De szívesen látott vendég az is, aki csupán véleményt, kritikát ír az oldalon olvasottakról – látottakról, vagy egy kulturális eseményről, pályázatról ad hírt.

    A XIG-ma egyik célja, hogy a gimnázium egyik szellemi műhelyévé váljon, s hogy alkotói – a közlés, ill. a visszajelzések segítségével is –, egyre magasabb szintre fejleszthessék tudásukat. A témák alkalmat adhatnak arra, hogy megmutassuk magunkat, megismerjük egymást, s kibeszéljük a világ dolgait. Feladatunk ugyanakkor az istvános szellemi hagyomány ébren tartása is: bejegyzéseinkben szerepel majd az iskolatörténet, és múltunk nagy alakjainak bemutatása - bemutatkozása is.

    Kérdéseitekre, válaszaitokra rendelkezésre áll a szerkesztő, Torgyik Tamás (punktomi@gmail.com vagy személyesen, a könyvtárban).

    Itt a helye minden kreatív diáknak, aki szeretné megmutatni önmagát és/vagy kíváncsi kortársaira!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése